Elena & Eduard

Som nadius i és aquest coneixement del mitjà sumat a la nostra experiència de més de 12 anys el que defineix l'essència del nostre treball.

Treballant conjuntament sentim que oferim un bon equilibri entre creativitat i coneixements tècnics.

Estem orgullosos de donar un tracte amable, honest i fiable alhora que fomentem un alt nivell d'interacció amb els nostres clients.

Què oferim a Adhoc Estudi

Posem l'accent en la creativitat, el disseny i la facilitat d'ús. Ens agraden els dissenys robustos i simples per tal de crear una bona experiència d'usuari. Alhora ens encanta el codi i programar tots els nostres projectes a mà, usant les darreres tecnologies, estàndards web, buscant sempre un marcat lleuger que reverteixi en webs ràpides que indexin els motors de cerca com ara Google.

Llocs web per a professionals i pimes

Desenvolupament integral de projectes web adaptats a totes les necessitats.

La presencia a Internet ha esdevingut fonamental per a la captació de clients, difusió d'accions, esdeveniments i promoció. Un bon aspecte del lloc web causa una impressió positiva al visitant i capta la seva atenció, oferint una imatge de confiança.

Des d'Adhoc Estudi oferim solucions integrals: definició del missatge, disseny gràfic i solucions tècniques que es reflecteixen en un web adaptat a cada client.

Fem que el procés de creació del lloc web sigui enriquidor i fàcil per al client, treballant alineats, analitzant i entenent les necessitats reals del projecte. Ens agrada implicar-nos i fer que els nostres clients s'involucrin.

Tots els nostres projectes funcionen sols mercès als gestors de continguts (CMS) que oferim.

Disseny i desenvolpament per estudis i agències

Discreció, serietat i compromís en les entregues.

Aquest servei està especialment pensat per satisfer estudis de disseny i agències que tenen la necessitat d'externalitzar projectes o parts d'aquests. Assumim la gestió íntegra del projecte o bé algunes fases del procés: disseny UI, maquetació, integració a CMS o programació a mida.

Oferim assessorament en temes d'usabilitat i accessibilitat. Sempre amb la màxima discreció, serietat i compromís en les entregues.

Així mateix, les teves dades són confidencials. Respectem la teva privacitat i donem garanties que tota la informació compartida amb nosaltres serà confidencial i no serà compartida amb tercers sota cap circumstància.

Disseny gràfic personalitzat / Integració de CMS / Experiència d’usuari (UX) / Disseny d’interfície d’usuari (UI) / Ecommerce / WordPress / Front end i Back end / Shopify / Animació / Xarxes sociales / Continguts

Tornar al capdamunt