Som professionals entusiastes amb més de 10 anys d'experiència en el desenvolupament web. Oferim serveis de conversió ràpida i d'alta qualitat de dissenys gràfics a HTML, plantilles de correu i temes de Wordpress.

Per què nosaltres?

  • Codi 100% fet a mà
  • Qualitat excepcional a un preu molt raonable
  • Ràpids i fiables, sempre complim amb els terminis establerts
  • Confidencialitat i discreció
  • Som nadius, més de 10 d'experiència

Com treballem

És molt fàcil treballar amb nosaltres. Pots calcular el cost del projecte a l’apartat 'calculador de preus', posat en contacte amb nosaltres i envia'ns el teu disseny.

Un cop tinguem el teu disseny l'analitzarem amb cura. En cas de tenir preguntes ens posarem en contacte per resoldre-les. Un cop tot OK confirmarem les dates d’entrega i el pressupost.

Quan finalitzem el desenvolupament posem a prova tots els elements de cada pàgina, comprovant la compatibilitat entre navegadors i fixant els possibles errors. Finalment un cop testejat t'ho entreguem segons el mètode que hagis escollit.

Prova la nostra calculadora de preus

Política de privacitat

Les teves dades són confidencials. A 'Ad hoc' som 100% discrets, el nostre objectiu és servir un codi HTML/CSS d'alta qualitat. No ens interessa el robatori ni la venda o la revelació de la informació que comparteixes amb nosaltres.

Respectem la teva privacitat i donem garanties que tota la informació compartida amb nosaltres serà confidencial i no serà compartida amb tercers sota cap circumstància. Els drets d'autor sempre seran teus. La teva adreça de correu electrònic, artwork, detalls de la comanda i qualsevol informació que ens proporcionis, no es donaran a conèixer a menys que tu demanis el contrari.

Si tens dubtes pots consultar les preguntes més freqüents