Quina mena de servei Adhoc als estudis de disseny i a les agències?

Convertim els vostres dissenys gràfics en codi HTML i CSS; programem temes de Wordpress amb els vostres dissenys i plantilles de correu electrònic.

També podem desenvolupar el vostre projecte de manera integral, fent la conceptualització, el disseny, la maquetació i la programació.

Podeu garantir un servei 100% confidencial?

Us garantim que la informació sobre la seva empresa i projectes no es faran públics. Si és necessari podem signar un contracte de confidencialitat.

Puc confiar en que no mostrareu els meus dissenys a ningú?

Estigues tranquils!! :) Els nostres clients són el més important per nosaltres i ens preocupem per ells, per tant no farem res que pugui posar en risc el teu negoci.

Quina experiència teniu?

Som nadius, portem treballant en projectes web des de l'any 2003, dissenyant, maquetant i desenvolupant tota mena de projectes.

En quin tipus d'arxiu he d'entregar el meu projecte?

Pots entregar-ho en PSD, PNG, AI o EPS. També podem treballar amb jpg.

Maqueteu Responsive?

Sempre que el client ho demani i faciliti el disseny gràfic per als diferents dispositius mòbils. També donem la possibilitat de fer nosaltres la versió mòbil del disseny basada en la versió de sobretaula.

Quins navegadors suporten el codi generat?

Creem codi d'acord amb els estàndards del 3WC, el marcat es mostra correctament en tots els navegadors moderns.

Testegem les pàgines a Internet Explorer 9+ i les darreres versions de Firefox, Google Chrome, Safari i Edge.

Què passa amb Inernet Explorer 8 / Internet Explorer 7?

Menys del 6% d'usuaris d'Internet Explorer usen la versió 8, per tant nosaltres no donem suport per defecte per aquestes versions.

Si malgrat tot necessites compatibilitat amb IE7 / 8, podem donar-te suport. Aquesta opcions es valoraran de manera personalitzada.

Podeu maquetar amb Bootstrap?

Per descomptat.

També maqueteu newsletters?

És clar!! Però recorda que els butlletins es maqueten utilitzant CSS en línia i disseny amb taules per assegurar la màxima compatibilitat amb la majoria de clients de correu.

Quin són els horaris normals d'oficina?

La setmana laboral normal és de dilluns a divendres, de 9 a 18 hores.

Quin són els temps d'entrega?

Per fer-vos una idea, un projecte amb 5 o menys pàgines tardaria 3 dies hàbils. No obstant un cop s'accepti el projecte es fixarà una data d'entrega. Si per algun motiu necessites que un projecte es faci amb urgència, només s'ha d'indicar (el cost augmentarà segons tarifa).

Oferiu altres serveis a banda de maquetació web?

Sí, des de la conceptualització web, arquitectura de continguts, disseny UX, disseny gràfic de la interfície fins a la programació del gestor de continguts. Per a més informació sobre aquests serveis posat en contacte amb nosaltres, estudiarem les teves necessitats i et farem la millor proposta.