Actualment l'equip ADHOC el formem dues persones: l'Elena i l'Eduard. Treballant conjuntament sentim que oferim un bon equilibri entre creativitat i coneixements tècnics. Estem orgullosos de donar un tracte amable, honest i fiable alhora que fomentem un alt nivell d'interacció amb els nostres clients. Som nadius i és aquest coneixement del mitjà sumat a la nostra experiència el que ens fa ser diferents a la resta d'estudis.

Eduard Giménez Porredon
Eduard Giménez Porredon

Eduard Giménez

Tinc més de 12 anys d'experiència en projectes web de tota mena, desenvolupant funcions de conceptualització, planificació, disseny i execució dels mateixos. Expert en estàndars web, UX i UI, la meva deria és el codi, xalo cercant la màxima eficiencia a l'hora d'estructurar i programar. M'encanta crear experiències visuals que informin, persuadeixin i facilin les accions.

Elena Muné Cobacho
Eduard Giménez Porredon

Elena Muné

Pocs anys després de llicenciar-me en fotografia vaig començar la meva formació en disseny i desenvolupament de llocs web. Des del 2008 em dedico plenament a dissenyar i construir llocs web per autònoms i petites empreses.

Dono molta importància al treball col·laboratiu amb el client en cada un dels passos en el procés creatiu. Gaudeixo creant dissenys exclusius, pensats per l'usuari final i alhora complint amb totes les necessitats tècniques que requereix un bon disseny web.