Escull els elements i necessitats que requereix el teu projecte i sàpigues quin serà el cost aproximat del mateix. El total és orientatiu donat que haurem de valorar, conjuntament amb vosaltres, l'abast real del projecte un cop haguem analitzat el teu disseny.

Davant qualsevol qüestió no dubtis a contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte, estarem encantats d'atendre't.

^-^

Pàgines i marcat

1 Número de pàgines

Defineix la quantitat de pàgines que tindrà el lloc web. Com a mínim hi ha d'haver una landing page.

2 Layout

Per les opcions Responsive i Fluid Responsive s'hauran de facilitar els dissenys per a cada un dels estats.

Per a l'opció Responsive es detecta l'amplada i l'alçada de la finestra (incloent dispositius mòbils) i es serveixen els estils apropiats.

L'opció Fluid Responsive combina la flexibilitat i l'escalabilitat d'un disseny fluid i els canvis d'estils específics per a cada dispositiu.

3 Header

Escolliu Fixed si voleu que el header quedi fix a la part superior de la pantalla malgrat feu scroll vertical.

4 Footer

Escolliu Fixed si voleu que el peu de pàgina quedi fix a la part inferior de la pantalla malgrat feu scroll vertical. Si desitgeu que el peu de pàgina quedi a la part inferior del navegador malgrat el contingut no ocupi tota l’alçada escolliu Sticky.

5 Compatibilitat amb navegadors antics

Escolliu aquesta opció si necessiteu compatibilitat amb navegadors antics. Per defecte està inclòs IE10, Firefox 42, Chrome 48, Safari 9 i Opera 35.

6 HTML comentat

S'afegeixen notes i comentaris a les parts clau dels arxius HTML per tal que el codi sigui més fàcil de llegir i editar.

7 CSS comentat

S'afegeixen notes i comentaris als arxius CSS per tal que el codi sigui més fàcil de llegir i editar.

8 Fonts

Si fas servir en el seu disseny fonts que no són web podem implementar Google Fonts (si es troba en el repositori) o @font-face (en aquest cas ens hauràs de facilitar l’arxiu de la font).

9 WAI 2.0 A

WAI 2.0 A assegura que els usuaris amb discapacitats puguin accedir a la informació presentada al lloc web. Escollint aquesta opció es garanteix que el marcat creat acompleix amb els estàndards del W3C per a l’accesibilitat web. Aquestes directrius poden limitar la implementació del disseny. Per als nivells AA i AAA s'haurà de pressupostar a banda.

10 microformats

Si selecciones aquesta opció incorporarem els microformats al marcat sempre que sigui possible.

11 CSS per impressió

Una fulla d'estils separada per a una correcta impressió dels continguts de les pàgines. Si esculls aquesta opció ens hauràs de proporcionar una captura de pantalla de la pàgina que s'ha d'imprimir amb tots els elements necessaris per aquest format.

12 Bootstrap

Bootstrap és un dels frameworks més populars per al desenvolupament front-end. Si ho necessites podem maquetar el teu disseny en Bootstrap. Per altres frameworks consulteu.

Pas següent

Javascript

1 galeria d'imatges

Les galeries d'imatges són una bona manera de presentar les imatges. Selecciona aquesta opció i afegirem galeries d'acord amb el projecte i els efectes especificats.

2 Slider

Opció perfecte per a la rotació de continguts en una pàgina, amb navegació anterior/següent i/o per blocs amb efecte "slide" o "fade". Imatges, vídeo i HTML responsive.

3 Modals

Modals per imatges, vídeos, formularis o qualsevol contingut que ho necessiti.

4 Acordió

Acordió permet mostrar i amagar continguts amb un efecte de lliscament suau.

5 Tabs

Navegació per continguts a base de pestanyes.

Pas següent

Formularis

1 Formularis personalitzats / normalitzats

Els formularis de contacte són una part fonamental dels nostres projectes web, és el punt de comunicació principal amb els nostres usuaris i mereixen tota la nostra atenció. Els elements de formulari es mostren de maneres diferents depenent del navegador que s’estigui fent servir. Selecciona aquesta opció si vols forçar tots els navegadors perquè mostrin els formularis de la mateixa manera o si desitges personalitzar els elements de formulari.

Pas següent

Social i multimèdia

1 Incrustació de mapes

Incrustació i maquetació RWD de mapes de Google, Bing o Open Layer.

2 Incrustació de vídeos

Incrustació i maquetació RWD de vídeos tant de serveis web (Youtube i Vimeo) com hostatjats en servidor propi.

3 Twitter

Selecciona aquesta opció si necessites els botons de compartir, seguir o mencionar de Twitter o incrustar time-line.

Pas següent

Wordpress

1 Tema de Wordpress

Si la maquetació és per un tema de Wordpress escull aquesta opció.

2 Multi-idioma

Selecciona aquesta opció si el tema ha d'estar preparat per més d'un idioma (cada idioma addicional incrementarà el preu en 50€)